onsdag 17 december 2014

Kursutbud våren 2015, se mer info på hemsidan!!


Vårens kursutbud hos Göteborgssektionen


Munskänkarna i Göteborg ger i vår ett antal kurser på olika nivåer.

Enda förutsättningen för att få delta är ditt medlemskap, förutom på vissa kurser där förkunskapskrav finns (se mer under respektive kurs).

Utöver det normala programmet med Intro, 1-betyg, Druvan I, II, III och Mousserande så kommer vi även att hålla Ikonvinskursen. Vi planerar även för att starta Frankrikekursen senaste under våren för att fortsätta under höstterminen. Mer info meddelas senare. Munskänkarnas kurser genomförs i huvudsak på Burgårdens utbildningscenter och på Hotell Riverton.

Anmälan, som är bindande, görs via hemsidan. Följ anvisningarna angående betalning på bekräftelsemejlet som du får efter anmälan på hemsidan. Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig. Kursavgiften ska vara Munskänkarna tillhanda senast två veckor före kursstart. Därefter förfaller platsen. Om för få deltagare är anmälda kan kurser komma att ställas in.

Har Ni frågor i allmänhet om våra kurser, så vänd Er till utbildningsansvarig Anette Lundqvist på epost anette.e.lundqvist@telia.com eller telefon 070-727 33 50.

Vårens kursutbud


Introduktionskurs – start onsdag 28/1
1-betygskurs – start torsdag 22/1
Druvkurs I – start tisdag 10/3
Druvkurs II – start tisdag 3/2
Druvkurs III – start måndag 19/1
Ikonvinskurs – start tisdag 27 januari
Vårens tentamenstillfällen – se hemsidan!

Anmälan till vårens kurser kan göras via vår hemsida med start kl. 08:00 den 18 december.
Tänk på att du måste vara medlem för att gå våra kurser.Anette Lundqvist
genom Ulrka
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar